Download Yahoo! Messenger Gratis Yahoo! Messenger Fav
Download
Yahoo! MessengerFree/ Gratis

Yahoo! Messenger Specifications/ Specificatii

Vote/ Voturi
5/5
Developer/ Dezvoltator Yahoo!
Licence/ Licienta: Free
Size/ Marimea fisierului: 18.05MB
Date/ Data: January 31, 2012
OS Support/ Sistem de Operare: Windows All

Yahoo! Messenger Short Description/ Descriere scurta

Yahoo Messenger vă permite să facă schimb rapid mesaje cu prietenii online

Yahoo! Messenger Screenshots

  • Yahoo! Messenger

Yahoo! Messenger Publisher's Description/ Descrierea producatorului

Yahoo a lansat o parte din serviciile sale in limba romana in martie anul acesta. Este vorba despre serviciul de email. Acum, odata cu lansarea Messenger 11.5, Yahoo lanseaza si optiunea de limba romana pentru serviciul de chat.

Cei de la Yahoo au constientizat ca si in Romania au destul de multi utilizatori - in jur de 6 milioane. Dar, pe langa noutatea care ne priveste in mod direct, Messenger 11.5 mai aduce o serie de imbunatatiri asteptate si chiar sugerate de utilizatorii din toata lumea.

Optiunea de modificare a limbii

Pentru a folosi Messenger 11.5 in limba romana, mergeti in meniul principal "Messenger", apoi dati click pe "Preferences". Mergeti la "Language" si dati click, apoi selectati "Romania". Dupa ce urmariti acesti pasi, pachetul de limba se va descarca si vi se va cere sa reporniti Messengerul.

Dupa reconectarea la cont, toate meniurile Messenger vor fi in limba romana.

Yahoo! Messenger este un client de chat în timp real dezvoltat de compania americană Yahoo!. Yahoo! Messenger este unul din cele mai populare softuri de chat şi interacţionare socială pe internet, el putând fi descărcat gratuit, iar utilizatorii pot folosi un singur Yahoo! ID pentru toate serviciile companiei.
Pe lângă faptul că utilizatorii pot purta conversaţii în timp real, acest program oferă şi un mediu interactiv plăcut, utilizatorii putând alege dintr-o multitudine de interfeţe grafice, avatare, jocuri ori mesaje de disponibilitate configurabile. Statusul este locul in care fiecare utilizator pune un text pentru a descrie ceea ce face, cum se simte, unde este, pentru a-si promova un site propriu, pentru a se lauda cu un anumit lucru sau orice alt motiv ar avea acesta. Lungimea maxima a statusului este de 39 de caractere. In mod normal, el apare negru, dar cand un link este introdus in interiorul sau, el devine albastru subliniat.

Yahoo! Messenger este un serviciu gratuit care va permite sa vorbiti cu prietenii dumneavoastra care sunt online expediindu-le mesaje instantanee. El poate de asemenea sa va alerteze daca aveti un mail nou in posta Yahoo Mail sau contul Yahoo Personals, sau anumite date pe care vi le-ati setat in Yahoo Calendar. Yahoo Messenger vine cu un firewall incorporat.
Alte facilitati: voice chat care perimite cu ajutorul unui microfon sa dialogati cu o alta persoana. Puteti face si video conferinte daca aveti o camera de filmat legata la calculator.
Programul are setari de invizibilitate pentru fiecare din prietenii dumneavoastra, puteti sa va asociati o poza, puteti sa jucati jocuri online impreuna cu prietenii dumneavoastra etc.

Yahoo! Messenger este un serviciu de mesagerie instant lansat de Yahoo! în 1999. Facilităţile lui cuprind "IMvironement", mesaje de stare particularizate, plug-in-uri şi altele.
Yahoo! Messenger cel mai popular program de mesagerie instant vine cu o nouă versiune.

Yahoo! Messenger Videos/ Filmulete

  • how to chat in yahoo messenger

  • Tutorial Setting Camera Yahoo Messenger

Yahoo! Messenger Reviews/ Pareri


Add Review/ Adauga parere
Minim 5 caractere
Minim 5 caractere
Rate this product

Yahoo! Messenger Download button for your website./ Buton de download pentru site-ul tau.

Download button for your website./ Buton de download de la Softneo
Download button for your website./ Buton de download de la Softne

Download Yahoo! Messenger Gratis
Download
Yahoo! Messenger